Workshops

WORKSHOP VOOR ONDERNEMERS

Iedere tweede woensdag van de maand hebben we een workshop over risico’s met ondernemers. Het doel is jou als ondernemer te helpen om grip te krijgen op je risico’s.

Als ondernemer ben je vaak in je element. Als je met je klanten bezig kunt zijn, je producten of diensten nog beter maakt of met processen aan de slag bent. Dat zijn de momenten waarvoor je het doet. Nadenken over verzekeringen, eigen risico’s, uitsluitingen, insluitingen of clausules doe je liever niet. Dat snappen we heel goed. Toch is het nodig. Daarom willen we het je als ondernemer zo makkelijk mogelijk maken en met raad en daad bijstaan.

Workshop

Slimme oplossingen voor ondernemers

Omdat we weten dat ondernemers liever met hun werk bezig zijn, willen we met slimme oplossingen ondernemers helpen. Zo hebben we iedere vrijdag een spreekuur voor ondernemers waar we gericht op individuele uitdagingen van ondernemers ingaan. Of we hebben onze intakegesprekken die we inzetten als ondernemers in korte tijd concrete stappen wil zetten om beter met zijn of haar risico’s om te gaan. En natuurlijk hebben we ook onze workshop.

Workshop

Iedere tweede woensdag van de maand organiseren we een workshop voor ondernemers. We gaan dan op gestructureerde wijze in op risico’s voor ondernemers. Je hebt dan ook de gelegenheid om je eigen case te bespreken. 

Tijdens de workshop zitten we met een klein groepje bij elkaar zodat we iedereen genoeg aandacht kunnen geven. 

Wanneer kan je een workshop bijwonen?

Als gezegd, iedere tweede woensdag van de maand organiseren we een workshop voor ondernemers. Wil je er een bijwonen? Dan kan dat. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je alle events die we organiseren. Zoek dan in de werkbalk op workshop en je ziet dan wanneer de mogelijkheid er is.


WORKSHOP DATA

Je mag ons ook een bericht sturen als je wilt deelnemen. Als je onderstaand formulier invult, nemen we snel contact met je op.

[fluentform id=”7″]