Second opinion

Een second opinion is een goed hulpmiddel om iets te toetsen. Of iets wel of niet goed is uitgevoerd. Dat kan als je twijfels hebt over je huidige verzekeringen. Of over nieuwe risico’s. Of wellicht wel over je huidige tussenpersoon?

 

Second Opinion

Ondernemers en particulieren gaan op vele manieren met hun risico’s om. Sommige mensen willen alles verzekeren. Anderen juist weer niet. De een doet alles zelf. En de ander besteedt alles uit aan tussenpersonen.  Vaak aan meer dan twee of drie.

Hoe het ook zij, wij bij AFIA Advies willen graag dat mensen gewoon goed met hun risico’s omgaan. Dat doen we met een serieus team. Met een uitstekend netwerk. En met bewezen hulpmiddelen.

Mocht je twijfels hebben of je goed verzekerd bent, willen we er graag naar kijken. Daarom bieden we je een zogenaamde second opinion aan. Dit kan beschouwd worden als een tweede beoordeling. Daarmee weet je zeker dat je het goed voor elkaar heeft.

We maken dan een afspraak waar we onze werkwijze uitleggen en waarna we je verzekeringen onder de loep nemen met onze second opinion. Daarna geven we je een advies.

Vul onderstaand formulier in als je een second opinion wilt.

JA, IK WIL GRAAG EEN SECOND OPINION

(nadat je het formulier hebt verzonden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op)


Nog even dit...

Onze inspiratie voor onze second opinion

In onze dagelijkse praktijk horen we veel van ondernemers dat ze niet weten waar ze nou verzekerd voor zijn. Of waarom. Ze wantrouwen hun eigen kennis of de toegevoegde waarde van experts die ze vroeger ooit hebben gesproken.

We kwamen erachter dat het gevoel van ondernemers een bekend voorkomt. Het lijkt een beetje op mensen die ziek zijn en die voor hun gevoel met een kluitje in het riet worden gestuurd. Door de huisarts, door een dokter of door een andere zorgverlener. Lees hier meer.

In de zorg is een zogenaamde second opinion een beproefd instrument om te gebruiken. Wij bedachten dat je zoiets ook voor risico’s en/of verzekeringen kunt inzetten.

Daarom hebben we onze second opinion in het leven geroepen.