Risk Audit

EEN RISK AUDIT IS BELANGRIJK

Alles begint bij inzicht

AFIA Advies Favicon

Unieke bedrijven, unieke uitkomsten

Risk audit, waarom eigenlijk? Het biedt jou als ondernemer inzicht op hoe processen rondom je risico’s zijn geregeld. Je weet natuurlijk al veel. Maar op een gegeven moment zie je bepaalde dingen niet meer. Of niet meer scherp. Of de partijen die je in het verleden hebben geholpen, zijn er niet meer. Of komen niet meer opdagen. Een risk audit helpt je om grip op risico’s te krijgen en te houden.

Een risk audit, ofwel een periodieke scan op je risico’s, levert daarom altijd waardevolle informatie op. Informatie waar je echt iets mee kunt.

Second Opinion

Jouw bedrijf is uniek. Je weet vast nog wel wanneer je op het idee kwam of het moment dat je echt startte. Jouw bedrijf heeft jouw DNA, jouw drive en jouw toekomst. Jij stopt er veel van jezelf in, terwijl een collega dat wellicht weer niet doet. Jouw klanten zijn anders dan die van je grootste concurrent. Jouw processen zijn op maat gemaakt. Je medewerkers brengen ook weer iets bijzonders in het bedrijf. 

Daarom is iedere risk audit uniek. En helpt je als ondernemer om meer grip te krijgen.

Risk audit
Onze werkwijze is erop gericht om jou als ondernemer te ontzorgen.

Daarom is onze werkwijze gericht op gemak, inzicht en heldere afspraken.

Onze risk audit

We weten dat het niet leuk is om andere dingen te doen dan waar je bedrijf om draait. De risico’s waar je als ondernemer niet aan denkt of wilt denken worden snel verwaarloosd. Onbewust vermijdt je ze, waarbij schade enorm kan zijn. Daarom kan een audit nooit kwaad.

Een risk audit is niets meer dan een controle van het risico proces van een organisatie. We gebruiken hierbij de PDCA-cirkel van Deming. Met onze risk audit, of risico-onderzoek, helpen we jou als ondernemer om zicht te krijgen op je risico’s. De risk audit wordt gevolgd door een rapportage en een advies hoe je als ondernemer het beste met de risico’s om gaat.

Ben je benieuwd naar wat AFIA Advies voor jou als ondernemer kan betekenen. Vul dan onderstaand formulier in. We bellen je dan snel terug en maken een afspraak.

[fluentform id=”3″]