Partners

PARTNERS

Partners helpen ons om onze cliënten te helpen om grip te krijgen en te houden. Of om ondernemers te helpen op de next level te komen. Bijvoorbeeld werken we samen met gerenommeerde bedrijven, organisaties en personen. Iedere ondernemer en ieder persoon loopt verschillende risico’s. Ook heeft iedereen een andere risicobeleving. Daarom is een netwerk van hoge kwaliteit van essentieel belang.

Inzicht

Inzicht netwerk

We willen onze cliënten goed van dienst zijn. Daarom is het van belang dat er een goed inzicht is. Bijvoorbeeld in de bestaande risico’s. Of in wat de werkzaamheden zijn van de onderneming.

We werken daarbij met bewezen methodieken en materialen. Daarmee is het mogelijk dat we voor onze klanten het beste inzicht mogelijk  krijgen.

Daardoor zijn ondernemers beter in staat zich te focussen op wat echt telt.

Gedrag

Gedrag - netwerk

Risico’s minimaliseren is voor een groot gedeelte afhankelijk van mentaliteit. Zo leven sommige mensen op het randje en zoeken altijd het risico op. Hetzelfde geldt voor bedrijven. Vaak (onbedoeld) gecreëerd door de eigenaar of eigenaren.

Om gedrag in een organisatie te veranderen, is kennis van belang. Bijvoorbeeld van bedrijfscultuur of gedragsverandering.

Als de situatie zich voordoet, hebben we een groot netwerk beschikbaar. 

Verzekeringen

Verzekeringen - netwerk

Een belangrijke groep partners zijn specialisten op het gebied van het afdekken van risico’s: verzekeringsmaatschappijen.

Veel verzekeringsmaatschappijen bieden standaard oplossingen die uitstekend zijn voor standaard risico’s. Slechts enkele verzekeraars zijn in staat om grote of specifieke risico’s te verzekeren.

Als grote of specifieke risico’s zich voordoen, zijn we in staat de juiste maatschappijen te vinden om deze af te dekken.

Onderstaand een greep uit de belangrijkste partners

Allianz

ASR

DAS Rechtsbijstand

Fuenta

Goudse Verzekeringen netwerk

HDI Global

Heinenoord Assuradeuren

Hiscox

HDI Global

Nationale-Nederlanden

Wil je eens met ons van gedachten wisselen over je ondernemersrisico’s? Of de manier waarop je op dit moment in je onderneming met je risico’s omgaat? Verstuur dan onderstaand formulier, dan nemen we snel contact op voor het maken van een afspraak.

[fluentform id=”3″]