AFIA Advies

AFIA Advies komt voort uit AFIA, al jaren een gevestigde naam op het gebied van het helpen van ondernemers. Twaalf jaar geleden is AFIA ontstaan omdat er een grote behoefte was bij ondernemers om ze bij te staan. Met name ondernemers die niet uit Nederland afkomstig waren, bleken hulp nodig te hebben. Bijvoorbeeld bij het opstarten van een bedrijf. Of bij het opzetten en nauwgezet bijhouden van een administratie. Later kwam er ook hulp bij het indienen van belastingaangiften bij.

AFIA Advies Favicon

AFIA Advies voor hulp bij risico's

In oktober 2020 is er een extra tak bijgekomen. We bouwen in eerste instantie voort op het klantbestand van AFIA Administraties & Belastingen. Daarbij is gekozen om ondernemers te helpen om beter met hun risico’s om te laten gaan. 

We werken met een betrokken team

Privacybeleid

Bij AFIA Advies vinden we het belangrijk dat onze klanten en bezoeker van onze website weten waar ze aan toe zijn. In ons privacybeleid lees je hoe we met jouw gegevens omgaan.

Partners

Onze kwaliteit zit in onze medewerkers. Maar ook in ons netwerk. Onze partners helpen ons om echte waarde toe te voegen in onze missie om onze klanten grip te krijgen en te houden op risico’s. 

Missie

We willen dat iedere ondernemer zich kan focussen op waar het om gaat en daarbij grip te hebben op alle risico’s.

Wil je eens met ons van gedachten wisselen over je ondernemersrisico’s? Of de manier waarop je op dit moment in je onderneming met je risico’s omgaat? Verstuur dan onderstaand formulier, dan nemen we snel contact op voor het maken van een afspraak.

JA, NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN AFSPRAAK

(nadat je het formulier hebt verzonden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op)