Advies

ADVIES

Wij geven advies over het minst leuke deel van je onderneming, vaak de risico’s waarop je niet zit te wachten.

Als ondernemer ben je vaak in je element. Als je met je klanten bezig kunt zijn, je producten of diensten nog beter maakt of met processen aan de slag bent. Dat zijn de momenten waarvoor je het doet. Nadenken over verzekeringen, eigen risico’s, uitsluitingen, insluitingen of clausules doe je liever niet. Dat snappen we heel goed. Toch is het nodig. Daarom willen we het je als ondernemer zo makkelijk mogelijk maken en met raad en daad bijstaan.

Werkwijze

Onze werkwijze is gericht op drie aspecten: inzicht, structuur en kwaliteit. We geven je het inzicht dat je nodig hebt om de juiste keuzes te maken. We bieden je de structuur om je zo goed mogelijk te ontzorgen. En we bieden je de kwaliteit die noodzakelijk is om jouw risico’s zo goed mogelijk af te dekken.

We doen altijd eerst onderzoek, maken een rapport op en bespreken dit met de ondernemer. Daarna geven we advies. Als de ondernemer onze raad opvolgt, gaan we nog een stap verder. Dan zorgen we ervoor dat de ondernemer volledig ontzorgt wordt.

Ontzorgen – met raad en daad

Ontzorgen doen we op meerdere vlakken. Natuurlijk geven we je wijze raad, maar we doen meer. Zo verzorgen we de verzekeringen en geven we workshops om het gedrag van medewerkers te veranderen. Ook bieden we hulp om processen in het bedrijf aan te passen.

# Ben je benieuwd naar hoeveel ondernemers in 2018 aandacht hebben voor de cyber problematiek? Dit KVK-bericht laat zien dat in 2019 zo’n 68% van alle ondernemers een probleem had met cybercriminaliteit. Slechts 47% van alle ondernemers was ervoor verzekerd.

Advies

Wil je eens van gedachten wisselen over hoe we advies geven, hoe we onze risk audit doen en vooral: wat we voor je kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op.

[fluentform id=”3″]